Știți când totul pare să meargă bine și se întâmplă ceva ce numai ție ți se putea întâmpla? Mie mi se întâmplă des să aștept un lucru sau să îl cumpăr și să nu am parte de el. Nu știu ce o fi, ghinion, or fi blesteme, habar n-am. Dar se întâmplă încă de când eram mică, îmi amintesc și acum când eram mică și mi-am schimbat calculatorul cu unul mai performant ca să pot să îmi instalez un joc și fix jocul ăla nu era compatibil. Deci, story of my life.

Mi-am comandat niște pantofi cu toată speranța și entuziasmul ăla ca de copil mic care așteaptă o recompensă. Și am așteptat cu sclipire din aia în ochi de om îndrăgostit. Și am așteptat, și am așteptat. Și se fac 2 săptămâni jumate și pantofi tot nu am. Au venit după 4 zile. Primii, stați așa că e cu cântec. I-am probat pe frumoși și erau mici. Îi trimit înapoi și iau mai mari, adică dau altă comandă căci nu se putea în baza aceleiași comenzi să îmi trimită altă pereche, fabrica fiind și prin Polonia, deci se făcură 2 săptămâni. Bun, Andra extaziată deschide coletul. Mărimea asta îmi era mare. Fantastic băi nene, 38 îmi sunt mici și 39 îmi sunt mari, ce-i asta?! Mă și cu toți nervii din lume am zis că nu mai comand în viața mea. I-am găsit și reduși, am zis că fac afacere, dar afacere pe dracu’ plătind 4 drumuri de transport. Și măcar dacă veneau bine, dar nu. Am zis că bat pe cineva, că sparg ceva, evident n-a știut nimeni ce să îmi explice. Deci m-au scos pantofii ălora din minți mai tare decât ar reuși orice bărbat care promite că apare și nu mai apare. Sau mai rău, care vine, stă puțin și apoi hocus-pocus.

Cum vă povestesc vouă, îi povestesc și unei prietene. Și îmi zice:

-Păi vezi, în loc să cumperi branduri românești să susții și tu economia țării..

Mai în glumă, mai în serios, de obicei sunt prima care cumpără lucruri făcute în România, la fel cum cumpăr și muzică pentru a susține artiștii, dar de data asta habar n-am avut de unde este fabrica.

-Uite, intră pe www.nebyshoes.ro și găsești acolo pantofi casual, cam asemănători ca model cu cei pe care i-ai mai plătit un sfert în plus pe transport și tot nu i-ai cumpărat, îmi zice prietena asta a mea, cu un aer ușor arogant așa și ironic. Are un stil fantastic atunci când dă sfaturi, cel puțin vreun pui de prințesă zici că e.

Ideea e că a avut dreptate, e fabrică românească și folosesc piele naturală (să ne ierte veganii). Partea foarte tare e că poți face și pe comandă, în funcție de culoare sau de tocul pe care îl vrei. Și mai tare de atât e că sunt pe piața din România de 24 de ani, deci dacă au rezistat atât înseamnă că știu ei ceva, lucru care pe mine m-a determinat să comand. Dar așa cum se întâmplă cu brandurile românești, sunt puse pe locul doi, în favoarea celor străine, nu auzisem până acum. Și pentru că le-am apreciat calitatea, promptitudinea livrării ( am comandat azi și a doua zi mi-a venit comanda) și mai ales faptul că se potrivesc mărimile,  îl recomand mai departe cu toată încrederea. Au modele pentru toate vârstele, femei și bărbați deopotrivă, și prețurile sunt mai mult decât bune raportat la calitate. Îi găsiți acum și în ParkLake Mall și pe pagina de Facebook Neby Shoes.

Ah, și încă ceva, pentru comenzile plasate până de Paște aveți și reducere 20%.  Scotociți bine în site și dacă vă place ceva, comandați cu încredere!

Comentarii

comentarii

Written by Andra FaraZahar
Din suflet mi-am făcut stilou, iar din scrum cerneală. Din orice scrum, dar nu de zahăr. Fără îndulcitori, fără conservanţi vi le spun verde în suflet. De mă vei vrea, de ma vei urî sau mă vei devora, fă-o cu înverșunare, oricum niciunul nu știm care cine suntem.