Când se numește că înșală bărbatul? Când într-o parte îi e mângâiat sufletul, iar în altă parte îi sunt mângâiate cu disperare cămășile. Când într-o parte e ascultat, iar în altă parte preferă să tacă, când într-o casă arde de nerăbdare să ajungă, iar în alta întârzie să mai vină. Când într-un pat i se liniștesc toți demonii, iar în altul îl apucă toți dracii…

Când bărbatul are două vieți, una în care iubește, se simte iubit, apreciat, susținut, mângâiat, înțeles și alta în care trage pe dreapta să se odihnească, dar din care e posibil să iasă foarte curând pentru că nici asta nu îl mai lași să facă. Nici tu nu te poți odihni când ți se urlă și ți se reproșează la volum maxim. Una în care stă cu mâinile pe urechi sau depinde, e posibil să nici nu te mai audă și alta în care stă cu brațele relaxate între care se cuibărește altă femeie. Când într-o parte i se îndeplinesc nevoi emoționale, iar în altă parte i se îndeplinesc nevoi de ordin logistic, organizatoric, dacă vrei, de mentenanță.

De ce nu renunță la una? Eh, aici e cu cântec. În primul rând nu renunță pentru că îi merge așa, e „înțeles” și dintr-o parte și din cealaltă, cu greu, dar e înțeles și îi convine. În cazul în care depinzi de el, lucru nerecomandat, mai simte pentru tine niște responabilitate și milă, dar în cazul ăsta, iartă-mă să-ți zic, ăla nu-i bărbat, eu, în locul tău, nici că l-aș mai vrea înapoi, dar tu depinzând de el nu îți permiți luxul ăsta. Și dependența emoțională e tot o dependență. Apoi e posibil pentru că nu îl lași tu să renunțe la una, fiind clar cine ar fi aceea și dacă îi mai bagi și copilul pe gât și te mai victimizezi până la sinucidere, na, n-o vrea omul să te aibă pe conștiință. Așa că, dacă ești înșelată, așa cum se înșală, nu mai trage de el, că tragi mâța de coadă și-ți lungești boala. Sau dacă-ți place să-l pregătești, să-l dichisești pentru alta, pot eu să mă pun în calea plăcerilor tale? Tu știi mai bine ce te face fericită.

Eu deja nici nu l-aș mai numi înșelat, pentru că a înșela implică existența a două femei, iar când el a ajuns să te înșele, tu deja nu mai exiști ca femeie pentru el. Ești cantitate neglijabilă, din punct de vedere emoțional, ești asistent manager sau secretară, nu le faci și-o rezervare de concediu, dacă tot?

Abia ăsta-i înșelat și peste ce n-ar trebui să treacă nicio femeie. O fi, n-o fi vina ta, or fi ei nenorociți pentru că nu știu să aprecieze eforturile tale? Revin și discutăm.

5 răspunsuri

  1. Barbatii insala din necesitate ! Iar aceasta necesitate sau necesitati … sunt dintre cele mai diversificate. In mod evident, toata lumea se va gandi la cele de ordin sexual. Eu cred , culmea , ca nu e asa. Asta pentru ca de sex ai parte „acasa” , deci nu e chiar o necesitate. Pentru mine una dintre cele mai interesante nevoi, e aceea de a imi vedea iubita frumoasa, mai frumoasa , ma atragatoare. Exact ceea ce mi se si intampla cand vin de la o alta.

  2. Cand insala barbatu’? Simplu, cand isi baga „dracu” coada. Asta in cazul in care nu e chiar el „dracu” 🙂 si cand n-are ce trebuie „acasa”…

    Ce spui tu acolo e deja avansat, amanta, alta relatie, nebunie, „sinucideri si sperante”. Mult de vorbit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *