Hai să vă explic de ce sunt femeile materialiste. Pentru că toate suntem, doar că unele sunt materialiste proaste, de regulă frumoase, tinerele și prostuțe, care se bucură la o plimbare cu BMW-ul și un city break la Roma de unde să își pună poză pe Instagram cocoțate pe fântănă, le sclipesc ochii când aud de conturi în bancă și mașini și adesea își iau țepe de pe la BMW-isti cu credite și chiria neplătită, ajungând să afle că și-au tras-o moca la sfârșit. Ptiu, fir-ar al dracului de amar!

Altele visează în secret la astea în timp ce îi duc berea la bot lu’ Gheorghe, care scoate scame din buric și se uită la meci (ori își miroase fără jenă degetele după ce scarpină un pic în spatele urechii), dar știu că nu au nici șansa și nici calitățile necesare, însă, dacă vreun peștișor auriu ar face cumva o minune, ar da degrabă cu cârpa de pământ și cratița de perete, i-ar zice lu’ Gheorghe ceva de niște Dumnezei și ar pleca la mai bine.

Iar altele muncesc, își văd de treaba lor, un pic aranjate, un pic îmbrăcate, un pic plimbate și cu neuronii la purtător, dar cu pretenții. Și la o adică, dacă tot e să își ia bărbat, să își ia unul cu care să construiască și să poată să se plimbe, să evolueze și să crească. Iar dacă ea vrea să meargă în 3 city break uri și își permite, să poa’ să mergă și Gogu, fără să i le plătească ea. Iar când și când Gogu să poa’ să vină și el cu o supriză de un fel, să nu moară pasiunea, dacă ea își permite să investească în desuuri și jartiere. Și acu’, tu să fii în locul ei, l-ai lua pe Gogu mai sărac decât tine, mai din topor și mai cu mentalitate de femeile sunt materialiste și curve? Sigur, dacă nu cumva Gogu are potențial, îl duce capu’, e tinerel și în plină evoluție.

Dar altfel, dacă Gogu are peste 35 și n-a făcut nimic cu viața lui, îl înțeleg și pe el de ce sunt femeile materialiste. Asta cu uitatul la stele și mersul în parc și iubirea sub cireși e romantic, e frumos, dar nu e din filmul ăsta. Doar dacă nu cumva ea își ia bătaie acasă la ea, de la părinți, sau cine știe ce evenimente de forță majoră se întâmplă pe acolo. Adică hai, că poate e pe la început, dar mai încolo nu prea mai merge. E mișto că se topește în ochii tăi și tu ești fiert, dar dacă se dă cu Chanel și tu vii cu unul de la Oriflame, o să i se facă dor de Chanel peste ceva timp și pac! i se duce sclipirea din ochișori. Și să zicem că ea poate să își ia Chanelul, dar pe tine o să te frustreze. Și să zicem și că vrea să te ajute, dar dacă tu ești brânză bună în burduf de câine și aștepți să pice din cer și nu vrei să evoluezi, doar nu o să renunțe ea la ce este și unde a ajuns pentru că nu vrei tu să urci.  Și probabil o să plece cu unul cu bani mai mulți care a decis cândva că vrea și el să facă ceva cu viața lui. Și vai, ce materialiste sunt femeile!

Ah, așa îmi doresc un sărac leneș, să fac copii cu el și să dormim cu toții sub pod și să îl aud cum le zice plozilor: „tăticule, să țineți minte, banii nu aduc fericirea”,  în timp ce ăia își mănâncă mucii de foame – N-a zis nicio femeie vreodată asta. Ori eu nu am auzit. 

La fel cum am auzit in viața mea un bărbat cu realizări, proiecte de viitor, portofoliu serios, și, ca urmare a acestora, mașini, case și ce o mai avea el pe acolo, să zică, oftând și supărat pe viață: toate femeile sunt materialiste. Doar dacă nu cumva are vreun handicap fizic, ori un retard și cumpără efectiv femeile, că altfel nu are încotro. În rest am auzit necontentit din gura leneșilor, studenților (și e de înțeles, e ok, se fac ei mari) și bărbaților care visează la femei care nu sunt de nivelul lor.

Eu pe fii-mea aș învăța-o să fie șmecheră. Să învețe, să facă banii ei, să se descurce, dar să nu se încurce cu pierde-vară și să plătească alocații la bărbați. Să își ia bărbați care au avut lucruri serioase de făcut în viață, să le meargă tărtăcuța și să se descurce mai bine decât ea. Și să fugă de bărbații care cred că femeile sunt materialiste pentru că sunt ori frustrați, ori proști, ori leneși, ori nu sunt în stare să le trieze pentru că îi iau nădragii târâș, iar mai apoi au o problemă cu a-și asuma asta.

Bărbații, ăia care trebuie, știu că femeile sunt materialiste, știu că sunt și de mai multe feluri și nici nu țin să menționeze asta. Știu și li se pare normal, pentru că dacă femeia de lângă ei nu și-as dori bani, siguranță și prosperitate, înseamnă că ar fi niște idealiste prea romantice pentru lumea în care copiii trebuie hrăniți, educați și fericiți din când în când.

Ceilalți care nu ajung la struguri, zic că sunt materialiste sau curve.

 

4 răspunsuri

  1. Și eu pe fii-miu l as învață sa aibă grija la alea care folosesc expresia „din când când când”… cu astea, dacă i-o plăcea vreuna sa nu scoată bani din buzunar mai mult de o cafea și dacă vin pretenții mai mari sa „o lase sa zboare” :))

  2. Da ai invata o pe fiita sa umble ca o lipitoare mai devreme sau mai tarziu barbatul o sa se prinda acuma depinde de el in fine da nai gandi de ce sa nu fiu eu asigurata sa am unde locui poate si o masina si daca incape si de mai bine ii dau bice Oricum subiectu e de caca si nu cred ca toate fetele 100% s-ar axa pe asta. MM mentalitatea asta dupa mine duce la defecte oricum pot sa spun din toata compunearea asta nota 7 pot spune ca au contribuit mai multi si o minte barbatesca sau o reflexie sau un sondaj de la partea barbateasca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *