Dacă vrei să ai o femeie mult timp, trebuie să îi câştigi respectul, să îi trezeşti sentimente de admiratie şi abia atunci ea ţi se va supune. Şi o va face lejer, cu încredere. Ele toate vor sări ca arse auzind acum de supus, dar o vor face pentru că au avut proasta experienţă de a se aşeza sub nişte bărbaţi incapabili, imaturi şi adesea cu un nivel mai jos decât ele. Şi ele ştiu asta, ştiu că şi-ar dori din tot sufletul să asculte de un bărbat fără să existe consecinţe drastice asupra încrederii lor, asupra carierei lor. Bă, visează săracile să apară ăla care să îşi permită şi căruia să îi permită să intre cu totul în vieţile lor. Înainte bărbatul ştia ce e mai bine pentru femeie, pentru că femeia nu avea dreptul de a avea experienţă de viaţă şi cumva de multe ori ăla, aşa primitiv cum era, chiar ştia ce e mai bine pentru ea. Între timp s-a deşteptat a noastră, a gustat şi din aia şi din cealaltă, acum îşi poartă singură de grijă, dar nu e ca şi cum sute şi sute de ani se pot şterge într-un secol. Acum şi-a dat seama de când s-au inversat rolurile că e mai bine să îşi ia singură decizii şi să îşi gestioneze singură viaţa, s-a adaptat, dar dorinţa rămâne acolo, reprimată, dar rămâne. Dorinţa de a se supune unui bărbat, unuia mai bun decât ea. Poate şi multe eşecuri ale lor din relaţii vin din faptul că au lăsat firescul să iasă la suprafaţă, firescul femeii de a se supune bărbatului, ghinionul a fost că nu prea au avut cui.

Respectul şi admiraţia femeii pentru bărbatul de lângă vor fi mult mai puternice în faţa oricărui alt bărbat, indiferent cât ar oferi acela. Altfel va fi o relaţie bazată strict pe nevoi sexuale şi – când este timp – emoţionale. 

Pe femeia de azi nu o mai impresionezi prin flori şi cadouri. Astea nu mai sunt plusuri. Ştii, e ca în advertising, dacă faci anumite lucruri (care înainte erau un plus) nu ai un avantaj, dar ai un minus dacă nu le faci. Ea va fi impresionată dacă va vedea că lângă tine poate construi mai mult decât o face deja, cadourile şi florile sunt normale. Dacă va vedea în tine calităţi de admirat- ambitie, determinare, iniţiativă, acţiune- dacă va vedea la tine realizări, atunci te va respecta. Acum nu ne mai alegem bărbaţi ca să fim în rândul lumii, nu mai există rândul lumii – stam si nemăritate, stăm bine mersi şi divorţate şi la fel putem creşte şi copii.  Genul ăsta de femeie nu se încurcă cu bărbaţi care să îi mănânce timpul şi energia, pentru că de când a învăţat să se descurce singură, să se iubească, să aibă succes şi realizări, îşi calculează bine timpul investit. Dacă a mai şi greşit o dată înaintea ta, păi tre’ să fii sigur că are standarde. Ne dorim bărbaţi lângă care să evoluăm, care să ne stimuleze să evoluăm, nu care să ne încurce. Nimeni nu vrea sa meargă cu frâna de mână trasă, nimeni nu vrea poveri inutile.

Aceia cărora li se supun femeile sunt aceia care nu cer supunere şi cu atât mai puţin o impun. E cam la fel cum într-un grup de masculi trebuie sa îţi câştigi locul, nu o faci cerându-l verbal, pentru că pici de prost, o să fii maxim băiatul care se duce să cumpere tigări grupului. Demonstrezi că meriţi să fii parte din grupul lor. La fel e şi cu femeia.

Şi cum să faci asta, o să te întrebi. Păi în primul rând gândeşte-te la ea ca la un „adversar” de nivelul tău. Dacă la tine nu merg vrăjeli ieftine, nu o jigni nici pe ea cu aşa ceva. Mai departe acordă-i timp şi spaţiu, nu intra mai mult decât îţi permite. Iar dacă vrei respectul ei, nu te transforma într-un disperat care ar face orice ca să o aibă. Este lucrul care provoacă cea mai mare repulsie, o să fii tipul ăla care cară plasele şi care se duce după ţigări în timp ce pe ea o ţine în priză unul care ştie să aibă iniţiativă, dar să o şi lase să ceară.

Mai jos o să fac o listă cu ce fel de bărbaţi NU ne plac (măcar majorităţii dintre noi). Aşadar, nu ne plac bărbaţii:

-leneşi

-care vorbesc mai mult decât fac

-nehotărâţi

-neatenţi

-care nu îşi asumă orice rahat de greşală ar face.

-care dorm pe ei, frate, bărbatul trebuie să fie activ

-care epatează în speranţa că te impresionează. Sunteţi falşi şi se vede. E scârbos să vorbeşti mereu despre cât de mişto eşti tu şi să subliniezi ce mari chestii faci tu. De obicei realizările se văd, când turui neîntrebat despre asta, scârţâie. Stai liniştit, că oricum te luăm la puricat şi te întrebăm noi la vremea potrivită.

-care fac glumiţe proaste ca să ne impresioneze. Mister, e ok să nu fii amuzant, dacă nu eşti, nu o forţa. Pe bune, las-o. În general ne enervează când o forţaţi cu impresiile atunci când vreţi să păreţi ce nu sunteţi. E mare turn off. Impresionaţi-ne cu sinceritate, dar despre asta cu impresionatul am scris în carte.

-care ne suflă în ceafă. Ce faci? Unde te duci? Să mă piş, asta după ce îmi voi scoate ob-ul şi apoi voi şterge cu o bucăţică de hârtie pictura aia de pe jos din baia ta- asta dacă ai noroc şi nu a căzut pe capac. Na, să mai întrebi.

-care se mint pe ei. De ăştia în general fugim mâncând pământul, căci sunt foarte periculoşi în realitatea lor paralelă şi nu poţi să ai încredere într-un om care se minte pe el. Adică ăsta e maximul hoţiei, să te furi singur şi să te mai şi convingi tot singur că nu o faci. N-am treabă cu ce goals and targets ai tu în viaţă, nu trebuie să îmi dai mie explicaţii, dar dacă îmi vorbeşti despre faptul ca vrei să faci x lucru şi că o să faci asta, asta şi asta, eu te las câteva luni, dar dacă văd că mânânci căcat şi le faci pe invers, eşti pa. Sorry, ziceam de bărbaţi hotărâţi şi determinaţi, nu pot să stau să te împing de la spate. Ah, că îmi ceri ajutorul şi eu pot să am o influenţă, de acord, dar dacă eu stau aşa şi mă uit la tine şi văd că spui una şi faci alta, eşti pa. Măcar nu mai zice.

-care se plâng mult. De ţară, de sistem, de vreme, de femei, bă totul merge prost şi vine apocalipsa. Dapăi cu ăsta soto o să fac un copil!

-care sunt inutili. Te descurci la fel fără ei. La fel eşti cu lustra căzută, la fel eşti cu pană la maşină, la fel te înjură unul pe stradă liniştit când eşti cu el de mână. Tot la fel de bine poţi să îl plăteşti pe unul să ţi-o tragă şi ăluia nu îi datorezi nimic în plus, nu te întreabă, nu te deranjează.

În general ne plac bărbaţii mai buni decât noi şi îi respectăm pe ăia care nu sunt ca cei de mai sus. Dacă am omis ceva din listă, simţiţi-vă liberi sau libere să o completaţi.

Nu uita că sunt doua variante: ori eşti respectat, ori eşti luat de lache. La fel e şi cu femeia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *