Când am decis intr-un final să închid librăria – o decizie grea pentru cineva care scrisese 2 cărți, publicase și cărțile altor autori si trăia practic din vânzare de cărți – după 3 ani de heirupuri, obligații de respectat pentru fondurile europene pe care le accesasem, stress și în consecință și o operație la sân, m-am trezit într-o dimineață și am spus gata. Nu mă mai împlinește. Când am anunțat că e gata, am simțit deopotrivă un gol și o eliberare. După ceva timp, nu mult, într-un moment în care stăteam pur și simplu, ca într-o meditație, am spus cu voce tare: de azi voi face bani din ceva la care mă pricep, care este în mine, cu investiție minimă, de oriunde și cu timp minim de realizat. Cu un an înainte, eu singură aș fi râs de mine la auzul acestor vorbe și intenții, ar fi fost vise de nebuni. De data asta, am spus-o serios și cred că am pus acolo toate emoțiile din lume în acea declarație, mi-am amintit de toată cunoașterea pe care o dețin și tehnicile pe care le-am invățat și am început să le aplic. Astfel, a venit către mine tarotul. Îl practicam de mulți ani, sporadic, în joacă și pentru prieteni, nu îl luasem niciodată în serios, dar atunci într-un moment aleatoriu, am pus pe story cărțile de tarot. Am făcut atunci 3000 euro în 3 zile. Cu un pachet de cărți (investiție minima), din ceva ce era în mine, tarotul, de acasă și de oriunde, cu timp minim – 30 min o sedinta.

Valoare curs 855 ron

Preț curs 555 ron

      Se întâmplase. Dar cum? Și eu și oamenii cărora le ofeream consultații eram șocați de acuratețea informațiilor. Încă ma mai șochez și acum după jumătate de an și cred ca am ajuns lejer la 1000 consultații până acum. Cum se întâmplase asta și cum era posibil? Am început să caut răspunsuri în primul rând pentru mine și apoi pentru ceilalți care voiau explicații. Au venit, astfel către mine, fel și fel de articole, de studii, de cărți și documentare cu explicații din fizica cuantică. Știam de manifestare, am învățat-o în cursuri cu mulți ani în urmă, însă voiam explicațiile și voiam neapărat să știu cum e posibil să am acele informații prin tarot de la oameni care erau un nr de tel intr-un whatsapp pentru că nu îi văzusem niciodată și habar nu aveam cum e posibil să știu cine a fost adoptat, cui i-a murit tatăl, cine a pierdut o sarcină sau cine are un destin profund spiritual.

      Am început să înțeleg ce înseamnă câmp cuantic, existența multiplelor realități ale noastre de acolo, existența unor legaturi subtile între noi toți și lumea în care trăim și că timpul nu există, de fapt. Parcă mi se deschisese capul la propriu și senzația era că înțeleg o limbă pe care nu am vorbit-o și nu am studiat-o niciodată, m-am gândit eu că datorită practicării tarotului, această activitate care te coboară din minte și te situează în intuție aș fi început să înțeleg această limbă. În fine, totul căpăta sens. Am experimentat apoi o manifestare spontană, de care poate știți de pe Instagram. Eram în Viena, unde plecasem pentru a petrecere singură ziua mea de naștere și plimbându-mă prin muzeul de istorie naturală, acea superbitate de clădire în care nu m-ar fi deranjat să mor, pentru că aș fi făcut-o fericită, și mă uitam uluită, entuziasmată, fericită la balcoanele aurii de la etaj și mă vedeam acolo, mă gândeam cum s-o vedea de acolo, deși bineînțeles nu era accesibil publicului. La restaurantul din muzeu era mare coadă și așezându-mă într-un final la masa, fiind singură și observând o doamnă că își caută loc, am invitat-o să stea la masa mea de 6 persoane. Au apărut apoi și colegele doamnei, care aparent lucrau în muzeu și nu mult timp a trecut până când am aflat că stăteam la masa cu arheologii muzeului și cu directoarea muzeului care s-a oferit să îmi facă un tur privat în locurile neaccesibile publicului. Eu, Andra, din Slatina, Olt, Romania, ma plimbam prin birourile și printre comorile neexpuse ale Muzeului de Istorie Naturală din Viena având-o ghid pe directoare. Ghiciți cine era la balcon? Eu.

Ce este manifestarea prin salt cuantic?

Manifestarea prin salt cuantic presupune o schimbare majoră în mintea ta, întâi, și apoi în starea ta de a fi, care își schimbă vibrația pentru a te potrivi cu noua ta realitate.

Valoare curs 855 ron

Preț curs 555 ron

     Dar ca un om care nu poate trece prin viață ca Vodă prin lobodă, pentru că îl omoară efectiv curiozitatea și nevoia de răspunsuri, am studiat să văd cum exact s-au întâmplat toate astea, cum le pot face conștient și cum le pot da mai departe. Ceea ce eu am experimentat a fost un salt cuantic. O mutare de pe o realitate pe alta. Primei i-a luat o lună să se materializeze în planul fizic, a doua a fost spontană. Astfel am creat programul de manifestare cuantică care include 4 părți:

  • detalierea realității noi pe care o vrei sau a dorinței, în limbaj popular.
  • constientizarea a ceea ce te oprește să materializezi noua realitate, deși ea există deja în câmpul tău cuantic. Treaba cu balconul din muzeu s-a întâmplat după ce, înainte de asta, plină de nervi mi-am spus că plec înapoi la hotelul acela prost ales (poate vă amintiți manifestarea cu calul maro, doar că era împăiat și leșinat, găsiți pe Instagram în repere) dar m-am oprit să fumez o țigară. În curtea muzeului m-am întrebat, ce mă oprește să mă bucur de această călătorie? Că doar plecasem in Viena de ziua mea să o fac memorabilă și eram toată un bot și o bosumflare. Și răspunsul a venit instantaneu: rigiditatea. No bun, o eliberez, să se ducă, că eu n-am venit aici să mă plâng, ci să mă bucur! Primesc, să vină către mine. Am aruncat țigara și m-am întors la muzeu, de unde plecasem supărată înainte că nu era muzeul care crezusem că e, și uite-mă apoi la balcon.
  • eliminarea piedicilor în creearea noii realități, a saltului cuantic, în transă, printr-o meditatie extraordinară, creată și testată de mine.
  • vizualizarea și crearea in stare de transă a noii realități.

In a quantum universe, magic is not the exception but the rule.

Valoare curs 855 ron

Preț curs 555 ron

Cum functionează saltul cuantic?

      Universul funcționează ca un algoritm, ca atunci când cauți ceva pe Google și apoi primești reclame în funcție de interesele tale. Chiar dacă tu tastezi pe Google „cum să nu am o casă” vei primi mai apoi reclame cu case, chiar dacă nu ți le dorești. Totuși, în saltul cuantic este vorba de mai mult decât de legea atracției, ci de faptul că tu creezi o direcție, un timeline prin emoții și alegeri în planul fizic, deși acea direcție, acel timeline există deja în multitudinea infinită de probabilități și realități din câmpul tău cuantic. Practic, tu în fiecare zi, pe baza vibrației tale, alegi o realitate de acolo care rezonează cu premisele a ceea ce trăiești deja. Doar că nu știi că faci asta. Creezi deja, alegând să nu alegi o altă realitate. E ca și cum ar fi ceva prestabilit, de fapt este o lipsă de alegere a unei alte realități. Saltul cuantic are loc atunci când practici conștient alegerea unei alte realități pe care o susții apoi prin vibrație. Știi când asculți un post de radio și te enervează ceva și nu știi ce, apoi schimbi postul de radio și devii chiar fericită? Gândește acesterealități ca niște posturi de radio, pe diferite frecvențe. În curs înveți să accesezi acel post de radio potrivit pentru tine. 

Schimbul de energie pentru acest program este 555 lei.
Separat, primești 6 BONUSURI extraordinare, în valoare de peste 300 lei:

  1. Meditatie de lună plină
  2. Meditație de lună nouă
  3. Jurnal de recunoștință în format PDF
  4. Ritual pentru durerea de cap
  5. 15% reducere la sedintele de tarot de 1h
  6. Webinar Q&A despre manifestare cuantică

Valoare curs 855 ron

Preț curs 555 ron