Îmi pare sincer rău să dezamăgesc. Nu, mint, nu-mi pare. Mă bucur. Revenind. Să vă dezamăgesc, dar femeilor NU le plac surprizele. Nu câtă vreme le găsesc nepregătite. Da, bine e o surpriză, tocmai asta e ideea, te ia pe nepregătite.

Vedeți voi, femeile au un ciclu. Lucrurile se întâmplă ciclic la ele, fix în funcție de cuvântul omonim mai sus amintit. În funcție de care se epilează, se vopsesc etc. De exemplu, se epileaza acum, de obicei după ce trece jalea, astfel au la dispozitie o saptamană, aproximativ, în care sunt fine, apoi o saptamana în care mh, hai treacă-meargă, depinde de când vă cunoașteți, apoi săptămâna următoare e aia în care trebuie să crească și le vezi mai acoperite ca teroristele, nici gleznele nu li se văd. Apoi vine jalea și tot așa. Și crede-mă , chiar trebuie să fii special să bage lama și să le strici feng-shuiul. Deci, ca o paranteză, dacă îți iese din prima seară cu ea, ai avut noroc. Nu că a picat, ci că a fost contextul favorabil. Și acum devine chestionabilă ideea că ți-a ieșit ție, mai ales dacă sutienul se potrivește cu chiloții sau dacă i-a ieșit ei. Eu zic că a fost alinierea astrelor pentru amândoi. Dar asta e altă discuție.

Doi. O femeie, oricât ar fi ea de frumoasă, dacă a mirosit că o placi și te place, nu va ieși niciodată șleampătă din casă. Dacă iese așa, înseamnă că nu-i pasă, înseamnă că ești frate-său, nici măcar best friend. Dar de obicei nu iese nicicum. Și nu, femeia nu stă arajată și machiată ca bibeloul pe scaun în ideea că va apărea, cine știe, vreun crai. Dar dacă tu apari mândru și ea e cu părul în vârful capului și în colanții pe care tocmai i-a pătat de ojă, eventual răcită , cu mucii grămadă și nasul roșu cojindu-se, oricât i-ai explica tu că nu îți pasă de machiaj și toate cele, ea va simți repulsie, nervi și toate cele, departe de ce te așteptai tu. Pentru că femeile nu se aranjează pentru voi, se aranjează pentru ele. Și dacă voiau să fie văzute așa, nu stăteau acasă, o găseai pe undeva pe afară printre oameni. Deci, e un motiv pentru care ea stă acolo la ea în casă și refuză să iasă.

Mai departe. Nu e musai să fie dezordonate să le găsești cu tot șifonierul scos în pat sau trusele de machiaj răvășite în baie sau chiloții la uscat pe calorifer. Da, nu îți pasă, știu că nu vii în control de la Direcția de Sănătate Publică. Dar îi pasă ei, să fie totul „cum trebuie”. Din nou, nu e vorba de tine, e vorba de ea. Nu te autoinvita niciodată, s-ar putea să nu mai ajungi să calci pe acolo. Deci, nu îi sugera că faci vizite la domiciliu dacă e de acord. Mie îmi repugnă. Dacă o vezi că păstrează o distanță, nu te urca pe viața ei, ai încredere, știe ea de ce. Cu răbdarea treci marea, mister. Mergi pe regulile ei, n-ai ce să faci. Sau renunți. Tu știi.

Dacă vrei să îi faci surpriză o anunți cu 2 ore înainte, pentru că sigur mai găsește ea vreo 2 fire crescute pe lângă sprâncene, pe care tu le-ai observa cu lupa, sigur are o unghie asimetrică și trebuie să le pilească pe toate, ori i-a crescut mustața, ori trebuie să bage lama, dacă ai nimerit în săptămâna aia nasoală (și nu pentru că s-ar și întâmpla ceva, dar „nu se știe niciodată”) ori să-și usuce x bluză cu feonul, ori să-și recupereze pantofii de pe te miri unde, pentru că doar ăia se potrivesc, d-ăstea. Da, nu mai e surpiză, dar femeia nu se vrea surpinsă în sensul ăla neașteptat, se vrea surprinsă de idee sau mă rog, de „surpriză”. Ori o păcălești cumva cu ajutorul unui complice, tot femeie, care știe mersul.

Dacă, totuși, îți vine proasta idee să apari la ușa unei femei, neanunțat, neinvitat, cu vreo surpriză, pe lângă faptul că trebuie să îți asumi faptul că s-ar putea să fii chiar tu ăla surprins, sunt o grămadă de scenarii, ai face bine să ai o supriză dată dracului, cât să o șochezi să uite de restul. Dar de obicei, femeilor nu le plac surprizele câtă vreme le găsesc neepilate, nearanjate și cu hainele afară din șifonier.

P.S. Dacă, în procesul de cucerire, tot te refuză continuu, e posibil pentru că nu te place, deci te cari, sau pentru că așteaptă să slăbească sau să îi crească unghiile sau să îi treacă vreo ceva. Dacă o ține caldă, e varianta doi cu ălea multele variante. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *