Și, uite așa, se duce dracului relația voastră. Când pe ea o doare capul seară sau e obosită pentru că tu, după multă vreme, ai uitat să fuți. Ai uitat că sexul se face în doi și nu e o descărcare a sacilor de sămânță. Ciudat, pentru că ultima oară când verificaserăți, ea era femeie, nu păpușă gonflabilă, ceea ce înseamnă că pe femeie pui mâna, pe femeie o săruți, pe femeie o inciți, cu femeia te comporți ca și cum a trecut perioada aia de labă când erai tu odată singur. Cu femeia, femeia ta, te comporți ca și cum există un moment intim între voi doi și nu exerciții  cardio pentru tine, și alea gâfâite după 3 minute, care ajung să fie doar o zguduială în timp ce ea stă pe spate sau pe burtă. Pentru ăstea te duci la sală sau la curve, dacă ții neapărat să ți-o clătești în ceva față de care nu ai nicio datorie. Dai un ban și stai leneș.

Oricât de obosită ar fi o femeie, nu va fi suficient de obosită pentru sexul ăla la care te pricepeai tu odată, când erai implicat, sexul ăla care o făcea să se ridice plină de tine și să fugă la al 3-lea duș consecutiv și să mai vrea, indiferent cât de târziu e și cât de mult aveți de muncă a doua zi. Crede-mă. Dacă tu tragi o flegmă, o uzi și dup-aia șifoezi un pic cearceaful, în timp ce ea doarme liniștită, pregătește-te să vină momentul ăla când rămâi cu salteaua. Și cu cearta că s-a sifonat cearceaful. Mă, tre să o fuți în așa fel încât să uite și de lenjerii de pat și unde i-au zburat hainele și să meargă pe 3 cărări la baie. La dracu’, e a ta, omule, dacă nu faci tu, cine să o facă, vecinul? Păi să te aștepți să fie posibil. Dacă stai și te întrebi de ce nu o mai suge, răspunsul este pentru că nu mai meriți, pentru că nu mai simte.

Da’ normal că e vina ei, că stă ca moarta. Dacă e femeia care stătea moartă de la început, atunci da, aici te întreb eu de ce dracului ai mai ajuns până aici. Dar dacă ea a fost femeia care dădea de pereți cu tine, spontană și dezlănțuia toți dracii din tine și acu’ stă moartă, crede-mă ai uitat să îți miști și altele decât bazinul. Ai uitat ce o excită, ai uitat să îți pese, ai uitat să o provoci. I-ai uitat gâtul, spatele, buzele, sânii, se duseră dracu’ și jocuri și danteluri, ați stins și lumina și-ai scăpat într-o gaură, și aia găsită pe orbecăite și fir-ar al dracului, că nici nu e udă, dar de ce nu mai ești udă? Noroc că există flegma, cel mai eficient preludiu.  Apăi dacă sexul vostru a devenit „ Hai, Mărioară, ‘toarce curu’ să dormim și noi liniștiți în 15 minute”, păi mai mare e deranjul cu spălatu’ dup-aia. Să vezi deranjul dracu’ când o fi cu împachetat de bagaje.

Râdem, glumim, dar dacă n-ar fi de râs, ar fi de plâns. Pasiunea femeii este întreținută de bărbatul de lângă ea. La voi, steagul se ridică oricum, voi sunteți  ușor de stârnit sexual, iar dacă negați acum, amintiți-vă de câte ori v-au fugit ochii pe stradă după un picior, un fund, amintiți-vă  de femeile alea care v-au trecut prin pat al căror nume nu prea vi-l amintiți, amintiți-vă de Belladonna care face cel mai adânc deepthroat , de tatuajele lui Rotten sau de Aletta Ocean care are cei mai frumoși ochi.  Libidoul femeii de lângă voi este direct proporțional cu atenția pe care i-o acordați, cu inițiativa voastră de a o stârni. Dorința femeii trebuie întreținută cu fericire, dorința femeii poate fi imensă dacă îți amintești să o agiți și să o scoți de acolo. Sexualitatea femeii trebuie alimentată continuu și nu doar când se lasă noaptea. De fapt, când se lasă noaptea, se văd consecințele gesturilor tale pe care le faci ziua.

Dacă vrei să nu stea moartă, noaptea, excită-i sufletul, ziua. Spune-i că o iubești și fă-o sincer privind-o în ochi. Trântește-i din senin un buchet de flori când nu se așteaptă. Amintește-i cât e de frumoasă pentru tine și ea va continua să fie, se va ambiționa să fie și mai și, iar tu vei vedea asta în pat.  Surprinde-o cu ceva, orice, chiar și cu o plimbare seara, doar voi doi, vorbind despre voi, amintindu-vă lucruri. Nu trebuie cheltuială mare, trebuie doar să vă întoarceți râzând de acolo și să o apuci de fund când intrați în casă. Există foarte mare probabilitatea să îți pice în genunchi, la propriu. Fericirea femeii de lângă tine e cel mai bun afrodisiac și e în interesul tău, deșteptule.

Zic și eu. Dacă nu, Aletta chiar are ochi mișto când îi privești de sus..de deasupra monitorului și probabil și acolo, afară, undeva, există un bărbat care să își amintească să facă o femeie fericită. Poate chiar pe a ta.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *