Rădăcinile curvei?  Rădăcinile curvei se află în slavonul kurva, însă curva n-are rădăcini și nici de-o legi nu prinde decât de-o legi cu ce vrea ea.

Curva nu e femeie. Curva e mijloc.  Da’ nu pentru bărbați ci pentru ea însăși. Ea știe că păsărica, mai devreme sau mai târziu, se plătește, dar ea e pe principiul cât mai devreme, pentru că expiră și i se desumflă „tariful”.  Curva n-așteaptă,  pentru că dacă nu dai tu, se găsește altul. Curva nu se simte folosită, pentru că în realitate,  folosit ești tu.

Curva nu te compătimește la  „necaz”,  te exploatează și unde sunt datoriile cât casa, mai e loc de-o geantă, de-o mașină ori vreo casă, depinde de nivelul curvei, de e curvă tânără ori curvă bătrână.  De obicei țara arde și curva se piaptănă.

Curvei nu-i pasă de o iubești, dar urmărește asta. N-aștepta curva să te ajute în vreun fel, dacă a mai făcut-o, înseamnă că ai plătit-o și nu ți-ai dat seama sau a urmat să o plătești. Curvei nu îi rămâi niciodată dator.

Curva e vizionară. Curva știe dacă o să faci bani sau nu, dar până atunci tot trebuie să plătești, te împrumuți, vezi tu cum faci. Oricum și dacă nu o să faci, te asigură ea că o sa faci, poate chiar împreună.  Doamna curvă te asigură pe termen lung și te amenință pe termen scurt și e de treabă, te și premiază când o asculți.

Curva e diversionistă.  Unde îmbârligă curva nu mai desface decât altă curvă. De-aia curvei de curvă îi e frică.

Curva nici de amanta nu trebuie luată, pentru că în cazul în care te lasă nevasta,  curva îi dă dreptate nevestei și, ca să nu mai fii lăsat încă o dată, umpli portbagajul curvei.  Atenție! Amanta nu e musai curvă dar curva de cele mai multe ori e amantă.

Curva nu știe mult, dar cu încrederea că știe cere mult.  Curva deșteaptă face pe proasta și aia mai proastă se dă intelectuală.

Nu orice curva dă cu sapa, dar orice curvă sapă bine la rădăcinile altora. S-a emancipat femeia, s-a emancipat și curva. Curva emancipată nu mai face traseul,  șade printre noi, ori ministru, ori directoreasă pe te miri unde, ori asistentă de mare manager. De asistentele TV nu vorbim, că alea sunt curve declarate.

Curva nu iese din femeie, iese tot din curvă,  așa că dacă mama soacră te atinge mai în vreun fel, dă-i și fugi că unde-i cuib de curve e rost de pagubă mare.

Curva nu crede și nu te crede. Singura ei religie e banul și, mai nou, poziția socială. Curva e șantajistă, nu te gândi că a dormit pe ea. Să te gândești de două ori când vrei să schimbi curva și te știi cu musca pe căciulă.

Curva și școala? Curva curvă nu mai e aia declarată pe care o iei în privat, e aia fără tarif la vedere.  La bază are școala de maidan,  alte școli dacă vrei, i le plătești. Acum depinde când întâlnești curva, pentru că sigur s-or fi găsit niște băieți deștepți să „deștepte” curva.  Deșteptarea ei nu s-a produs oricum,  pe ea a deșteptat-o viața,  băieții doar i-au crescut „tariful”. Curva cu diplomă e mai scumpă.

Curva familistă. Curva familistă e aia care toarnă prinți moștenitori imperiului. Asta e curva cea mai orientată, nu se mai încurcă ea cu facultăți, ea știe două lucruri: că e tânără și e fertilă. De obicei asta e aia care te înșală și dă vina pe tine. O dată, de două ori, de trei ori… E familistă cu motiv,  nu din născare și curva-i curvă până moare.

Curva n-are valoarea banului. Pentru curvă mărunțișul înseamnă cam de vreo 10 ori mai mult ideea de mărunțiș a ne-curvei. Deja nu toți bărbații își mai permit curve,  ci doar prostituate.

Și acum vine femeia și întreabă : „ Mă, ce-au, fraților, curvele ăstea?  Ce le-or face, ce le-or zice? Ce au ele și noi n-avem?”

Păi curva n-are neapărat vreo specie de zburătoare nemaiîntâlnită, nu face nici dublu tulup când stă deasupra, nu o are nici arcuită,  nici răsucită. Nu are nici sâni frumos sculptați neapărat, nici picioare kilometrice musai. Ba de multe ori sunt mai strâmbe, de aici și minunea.

Nu. Ce are curva? Curva are TUPEU. Și cu tupeu se sculptează pe parcurs și fizic și financiar . Cu tupeu curva ajunge doamnă.  Curva n-are rușine, pentru că știe că ar muri de foame cu rușinea. Curva nu vede bărbați, curva vede șanse. Curva are scopuri și mijloace murdare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *