Ce vină are ea că e frumoasă, ce vină are ea că roșul îi scurtcircuitează lui planurile și planurile tale de a dormi cu el spate în spate și-n bocanci în același timp? Ce vină are ea că e singură, deși roiesc bărbații în jurul ei, vezi cazul de față. Ce vină are ea că atunci când a plecat de-acasă și-amintit că trebuie să aibă unghiile impecabile? Ce vină are ea că își poartă hainele și nu hainele o poartă pe ea? E vina ei că știe, nenorocita, să își ascundă defectele, iar pe cele pe care nu le poate ascunde le ironizează până când devin plăcute? E vina ei că privește în suflet și poartă pe zâmbet toate rănile care au făcut-o femeie? E vina ei că are ceva, orice, care i-ar trebui bărbatului tău? E vina ei că atrage priviri? Cu ce a greșit ea că, înainte să iasă pe ușă, a trecut pe la oglindă? Cu ce a greșit ea că știe să-și potrivească parfumul cu privirea? Crezi tu că poartă ea vreo vină pentru ce se întâmplă în mintea lui? Asta o face curvă?

În loc să alergi să îi scoți ei ochii că el nu te mai vede, mai bine ai da o fugă la oglindă. Stai, nu-mi scoate ochii, că nu ți-am zis nici că ești urâtă nici că ești descentrată. Ziceam că mai bine ai da o fugă la oglindă și ți-ai privi în suflet, mai bine ai da o fugă la oglindă și-ai ridica de frunte sus, ți-ai aranja sutienul și-ai pune stăpânire pe mersul ăla legănat. În loc să alergi să dai cu pietre în reputația unei femei, că i s-au lungit lui ochii și buzele după ea, mai bine ai alerga și te-ai certa pe tine, ori că ai uitat tu să fii femeie, ori că i-ai pus lui zgarda prea strans ori că amândouă. În loc să faci febra musculară la mandibulă, de trăncănit și înjurat, că dacă făceai de altele poate nu mai vorbeam acum, mai bine ai alerga să faci o febra musculară pe la o pulpă, un braț ceva. În loc să-ți dai ochii peste cap până la vertij, mai bine te-ai da peste cap și ai vedea unde plusează mai sus-numita. În loc să-i sapi ei groapa, mai bine te-ai ocupa să vezi cine sau ce ți-a săpat ție încrederea. În loc să-i ștergi lui balele și să sari pe el ca mâța pe lustră, mai bine ți-ai sterge tu nesiguranța și ai sări să schimbi ceva. La tine, nu la el. Iar dacă zici și susții că n-ai cu ce, că n-ai atuuri în fața ei, deși nu cred, bluffează. Ce, crezi că ea e perfectă? Nici pe departe, dar știe să te facă pe tine și pe el să credeți asta.

E vina lui că e om și dă să fugă de unde nu poate respira? Tu să fii și eu să-ți pun o pernă pe față, păi nu te-ai zbate? N-ai găsit metoda bună să-i tai respirația, ai auzit tu ceva ceva, dar nu-i a bună.. Nu e vina ei. Stai să-ți zic și de ce. Vezi tu, ei așa porci și proști cum îi credem noi, bă ei chiar sunt deștepți. Ei fug când au unde, când apare ocazia, noi fugim când ne apucă și ne trezim dup-aia singure, dar cu mândria și mângâierea că am plecat că nu mai era bine .Păi să mă iertați, dar bărbat aș vrea să fiu de acum încolo. Dar asta e altă poveste. Deci, sora mea, ea e doar ocazia. Tu sau lipsa ta, ca femeie, este cauza, în cazul în care ai ceva istorie cu el. Ea s-a nimerit să treacă, tu n-ar fi trebuit să se nimerească să te treci. Iar dacă n-aveți istorie, înseamnă că nu fu să fie. Aia e, nepotrivire de caracter. Apăi dacă aveți istorie și dacă pentru asta ea e curvă, te sfătuiesc din tot sufletul să o urmezi, te sfătuiesc să fii șefa curvelor. Iar pe curva asta de care vorbim aici, pe ea o sfătuiesc să-și facă o școală de curve. O implor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *