Nu știu cum simțiți voi iarna,dar eu n-aș mai pleca din ea și nici pe ea n-aș lăsa-o să îmi plece. Mi-a plăcut mereu frigul, probabil din nevoia de căldură. Căldura aceea necesară după care tânjești, care îți încălzește sufletul până îl scoate din tine și-l așază în ceilalți oameni. Căldura cănilor fierbinți care îți furnică buricele degetelor și îți dezmorțește venele cu sânge cald de confort, de adăpost, de prietenie, de bucurie de oameni care se adună departe de frig și își împărtășesc și își acceptă mai ușor părerile și zâmbesc în deplină aprobare. Căldura care mișună prin tine și trage de obrajii roșii să zâmbească, cu aburi fierbinți de simțire, râsete cu scorțișoară și săruturi cu miros de mandarine. Căldura pe care o simți în piept și se mărește și se revarsă prin piele de-a lungul firelor de păr. Căldura din absența frigului și a întunericului din oameni, cu șoapte calde, speranțe vii și convingeri ținute la adăpost de vânt de iarnă. E surâs cu miros de împlinire, e geam aburit de trăire, e complicitatea oamenilor de acasă. E siguranță, e ACASĂ.

V-am scris asta, apoi am luat o pauză. Mă, eu le scriu oamenilor ăstora frumoși, dar ce le ofer eu de Crăciun? Stăteam în vârful patului, foarte puțin îmbrăcată, căci îmi place să simt cu toată pielea, orice, indiferent că e cald, că e rece, că alunecă sau că e rigid. Îmi place să simt. Stăteam cu părul prins într-un coc dezordonat, mai dezordonat ca întrebările mele, cu bărbia pe brațe și cu ochii agitați căutând răspunsuri. Cum să vă dăruiesc eu vouă simțire, cum să vă dăruiesc eu vouă căldură, cum să vă fac eu să zâmbiți a confort? Și cum stăteam așa cu căldură în suflet și mă întrebam și mă întorceam de pe o parte pe alta, am simțit. Am simțit lenjeria de pat. M-am ridicat în capul oaselor și-am sărit din pat, croită! Doamne ce fericire! DA! DAA! De Crăciun, o să vă dăruiesc o părticică de acasă, moale, caldă, un grăm mic de răsfăț.

De Crăciun, pe lângă bucățile din sufletul meu, o să vă dăruiesc și un cadou, nu e ceva foarte mare, dar e ceva ce mie îmi aduce căldură și zâmbet în diminețile răsfățate cu frig. O să vă dăruiesc o lenjerie de pat ca a mea, nu știu sigur dacă mai au chiar ca a mea cu reni și bulgări, căci am cumpărat-o acum două săptămâni și poate, în definitiv, nici nu v-ar plăcea ca a mea, de aceea vă pun la dispoziție mai multe modele pentru Crăciun să vă alegeți, din bumbac normal sau bumbac satinat. Sau poate doriți fețe de masă sau pernuțe de strâns în brațe. Ah! Iubesc iarna. iubesc frigul, fiindcă, fără el, căldura nu ne-ar mai trebui.

Detaliile concursului le găsiți pe pagina de Facebook. Cadoul îl alegeți de aici:

https://www.lenjeriipat-outlet.ro/www-lenjeriipat-outlet-ro/eshop/106-1-Oferta-CRACIUN-1-1-GRATIS

P.S. Puteți alege cadoul, dar nu veți putea alege ce o să găsiți lângă el în colet. Hihi

Cu muultă, multă căldură (din aia necesară) și suflet,

AndraFărăZahăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *