Nu le mai suport p-ăstea independentele, emancipatele, puternicele de fac ele și dreg ele și au ele 3 rânduri de coaie în plus față de amărâții ăștia de bărbați și au descoperit ele coada la prună. Cred că dacă mai citesc o dată aia cu „cel mai înțelept lucru pe care îl poate face o femeie este să nu aibă nevoie de bărbat”, încep și arunc după ele. Cum adică, mă, deșteapto care ești tu, cum adică  n-ai nevoie de bărbat? Dar de ce ai nevoie, de animale de companie? De înghețată și de Titanic? De ce ai nevoie, iartă-mă că te întreb? Ah, se rezolvă orice fel de nevoie la cumpărat de țoale. Mda, bine. Scuză-mă.

Ca o paranteză, că nu pot să mă abțin. V-am zis că a apărut specia nouă. Independenta întreținută.  Speculantă la bază. Știți voi cum îi zice în termeni populari. Dar nu se mulează ea, duamna, pe trend? Ei zic să le dea și lor o ocupație, să nu îi mai toace la cap. Și acum, că e moda așa,  fiecare muiere trebuie să aibă un minim de rost în viață. Nu contează că se pricep, că nu se pricep, sunt toate afaceriste pe toate domeniile, orice rahat atins de mână de femeie merită să fie vândut și cumpărat. Își fac toate linii vestimentare și te sperii când vezi buline, dungi și imprimeuri toate la un loc, se pricep toate la artă. Își deschid saloane, dar n-au tuns în viața lor un fir de păr. Se apucă de comerț și strategii elaborate, dar ele n-au negociat în viața lor o chită de pătrunjel, n-au vândut în viața lor o agrafă de păr, orice. Și tot pe tine cade beleaua să îl preiei. Se apucă de business d-ăla greu, dar când le scoți în oraș, trece ziua și ele nu se hotărăsc să aleagă între sălățica x sau sălățica y. Dar ele se pricep la decizii. Și dup-aia le vezi în faliment și bine ar fi să fie pe banii prostului, că dacă se dau afaceriste pe banii lor, le vezi depresive pe xanax. Bașca, (revenind la duamnele curat independente) majoritatea sunt și ele singure și n-au și ele un creștin să le mângâie în păr. Ai mă, biata! Înveli-te-ar independența asta a ta noaptea!

Nu mai e bun de nimic bărbatul, mă, în ziua de azi,  eu nu știu cum dracului îl mai lăsați și pe el să doarmă în pat și nu în rastelul de pantofi, nu știu de ce mai ieșiti cu ei pe stradă, că oricum sunteți prea bune și însevă suficiente.  Adică ce-ai putea să mai  faci cu un bărbat, când „we run the world” și dansăm fericite pe „all the single ladies”. Amuzant e că Beyonce chiar e divă și are și familie și ea a avut proasta inspirație să îi trebuiască bărbatul. Dar nouă, nouă de ce dracului ne-ar mai trebui un bărbat? (Oare d-aia crește numărul magazinelor online cu produse pentru iubit?)

Ăstea sunt ălea de își iau copiii și pleacă și te lasă cu mâna la inimă  pe la jumatea vieții, că s-au ajuns și nu le mai faci fericite. Sau de independente ce sunt, nici nu mai apucați să vă vedeți, doar dacă vă treziți din greșeală noaptea din somn. Dar tot ele sunt ălea nefericite și tot tu ești porcul. Și dacă nu se întorc, că de obicei se întâmplă să își dea seama că nu-s chiar așa independente pe cât cred, și prost să fii să le mai iei înapoi, ele își găsesc că na, sunt femei și tu intri în clubul divorțaților cu câte două pe-un genunchi, dar fără rost.  Păi să nu-ți vină să arunci după ele?

Și pe partea cealaltă, ce curaj să mai aibă și omul să mai vrea familie, când tu n-ai niciun fel de nevoie de el? Mă, măcar dacă ții așa la sufletul tău, te mai faci și tu că nu poți să deschizi un borcan, îi mai dai și lui o pungă să care, îl mai rogi și pe el să se uite sub capotă. (desigur, doar dacă ai avut nefericita idee că ți-ar trebui vreun bărbat pe lângă tine) Nu, prietene. Ele se descurcă, ele știu tot, ele știu să repare tot, să facă bani, să țină casa, să de toate.  Tu ești zero. Eventual mai ești bun de sămânță, dar dacă e ambițioasă, se descurcă și fără tine, nu e problemă.

Da, mă, să fii independentă financiar, să îți dorești să ai realizări, să poți să ridici capul din pământ și să poți să te desparți liniștită dacă nu mai merge, fără să fii nevoită să înghiți mai mult decât vei. Dar să o faci pentru că nu mai merge și pentru că ai încercat, nu pentru că ești tu a mai puternică și duci și te descurci și ți se năzare. Da, să nu depinzi de nimeni, nu numai de bărbați, dar de bărbat știi că ai mai multă nevoie decât îți spun eu că ai. Te-ai tâmpit? Fii independentă, nu dusă cu capul. Fii puternică, DACĂ trebuie să fii și, crede-mă, nu îți dorești să ajungi să fii într-adevăr aia puternică. Trezește-te, vibratoarele nu fac copii, câinii nu înlocuiesc bărbații, iar hainele degeaba se așază bine pe tine, dacă nu ești frumoasă în ochii cui trebuie. E capcană, prietena, pusă de oamenii ăia deștepti și tu îți prinzi fericirea în ea.

V-ați emancipat până v-ați scurtcircuitat. Și eu care vă scriam de supt, când poate trebuia să vă scriu de lins… Poate așa ați fi fost de acord, că văd că bărbații nu vă mai ajung la nas.

16 răspunsuri

 1. Textele tale mi se pare din imaginatia unui barbat.Imi e greu sa cred ca exista in Romania femei care gandesc si scriu asa.

 2. Bravo, Andra.Scrisul tau e digerabil doar pt. o categorie de oameni, printre care si FEMEILE PUTERNICE capabile sa fie/vada/faca ce zici tu acolo sau sa-si ia singure ce ar putea adapta la vietile lor.Sunt feluri si feluri de-a aborda lucrurile, si la fel si rezultatele exprimarii lor.

  Consider ca extremele sunt de evitat in cazul asta cel putin, pt. ca oricat de ,,ridicole, haioase, nepricepute, exagerate, etc.,, ni-se par noua independentele/feministele, ele fac o treaba excelenta la nivel global, o treaba de care era nevoie (nu-ti dau exemple, ca le stii- de la nivel personal, pana la economic, politic, social, you name it).Noi suntem niste fericite(!!!) pt. ca ne permitem sa vedem lcururile asa, dar alea care ,,or tras,, la viata lor din cauza barbatilor si nu or reusit sa gaseasca mediana abordarii relatiei femeie-barbat pt. o situatie de castig bilateral, sunt astazi ce vedem ca fiind ,,PREA independente,, , prea false, prea pierdute, superficiale, etc.Nu e doar vina ca sunt asa astazi.

  Dar sustin 100% ideea de ,,imputernicire,, a barbatului, nu pana la nivelul de pumni in gura, dar pana unde nu i-se stirbeste omului din coaie si e lasat in depresii muieresti pt. ca femei-sa considera ca e dispensabil oricand.
  Sunt curioasa de istoria ta personala 🙂
  Succes.

 3. Nu e chiar așa!!!.Unii /unul îl rog să facă ceva și nu vrea.Înjură face scandal ,numai să nu facă.Mai bine te lași păgubașă ,fără să apelezi la el vreun fel și… MARȘ.Dacă vrei să dai cu aspiratorul -că el doarme,nu vrea să se spele,nu vrea să meargă în concediu,veșnic nu are bani…nu vrea să facă nimic ,doar să se joace pe telefon.Și atunci de dragul copilului stai cu el și nu-l pui să facă nimic ,că și așa se iscă niște scandaluri monstruoase.Mai bine fără…Cât o vrea D-zeu…

  1. „Nu vrea să meargă in concediu, veșnic nu are bani ……” trebuie să fii si realista doamnă , dacă situația financiară nu o permite ……Poate era mai bine să vânați un bogătan și multe din lucrurile astea ar fi fost rezolvate ; dar de unde atâția bogătani pentru voi căprioarelor? Probabil dacă aveai totuși parte de el te-ai fi plâns ăluia de curăță piscina că șotul tău e om de afaceri și nu are timp de voi ; așa sunteți toate veșnic nemulțumite și veșnic aveți un motiv să vă plângeți. Cu partea că nu se spală ,zău că te înțeleg de fapt înțeleg femeile care își înșală astfel de bărbați, sună rupt din cazurile „de Vaslui” 🙂 🙂 🙂 .Probabil că deja ai ghicit ,și eu mă joc cu telefonul 🙂 dar fac curățenie in casă, fac de mâncare și îmi sprijin șotia pentru că o iubesc .Cu toate astea e un lucru pe care trebuie să-l înțelegeți , noi bărbații deși vă iubim și vă alintăm atunci când meritați :NU NE-AM NĂSCUT PENTRU A VĂ FACE FERICITE .Asta înseamnă că avem nevoie de timpul nostru,să navigam pe net,să alergăm ,să facem schi,să mergem la sală, să mama dracu.Dacă vă așteptați ca noi să ne comportăm ca niște clovni la o casă regală cu unicul scop in viață de a vă face fericite ,vă înșelați amarnic !

 4. M-am amuzat teribil. Nu judec femeile, nici nu le sfătuiesc, dar la ora actuală am citit într-un articol despre „pizdificarea” bărbatului. Stau şi mă întreb dacă nu asistăm şi la femei la o „pulificare” a lor. Acum cu medicina asta nici nu mai e o problemă să te dotezi cu ce organ genital vrea muşchiul tău sau ai ei. Din păcate la medic o femeie este întrebată dacă are ciclul regulat şi dacă este căsătorită. Adică dacă are făcute injecţiile cu „penisulină” ca să ştie medicul ce tratament să dea. Cu alte cuvinte şi medicina o ştie, tot metabolismul femeii este legat de injecţia cu „penisulină”. De aici şi vorba cu sexul slab. Nu cum crede prostimea că e vorba de muşchi. Deci o femeie „puternică” poate sta singură şi să fie cum vrea ea, dacă va avea cel puţin o dată pe lună injecţia cu „penisulină”. Nu o are, a belit-o original. Xanax scrie pe ea sau spitalul de psihiatrie. Să fiţi iubite…puternicelor. 🙂

 5. Problema este ca s-a dus dracu Respectul intre oameni ( femeie – barbat) s-a accentuat razboiul pe toate planurile 🙂

 6. ăsta e genul de articol de tip cancan.(cât mai săritor în ochi titlul și limbaj de tenelovelă)
  Observ un ton ușor agresiv în scriere și nu numai în articolul ăsta. Idee la bază este bună, dar te chinui prea tare să fii relevantă și controversată. Ironic că tocmai tu femeie fiind, nu înțelegi feminitatea (nu are de-a face cu suptul să știi), dar îți e atât de ușor de înțeles bărbații.
  Din curiozitate, câți ani ai? Cu ce te ocupi? Cum ai ajuns la toate concluziile mirifice din articolele tale?

  1. Gagica intelege bine barbatii. Tonul rezulta mai mult din frustrare decat din motive de trafic. Poate ca pentru publicul larg ar trebui sa clarifice Andra ca exista barbati netoti in egala masura. Articolul nu defaimeaza femeile. Doar le arata cu degetu pe alea de cacat. Si sunt multe. Cam la fel de multe cat sunt si barbati de cacat. Pentru ca asa e lumea. Multa prostie si mana de lucru. Daca un articol se concentreaza pe un subiect, asta nu inseamna ca autorul nu e consitient si de alte aspecte, prea multe pentru a fi mentionate in acel articol. Cu cat te ofuschezi mai tare la scrieri care demasca prostia si opulenta, cu atat te identifici ca facand parte din gloata respectiva. Sper ca totusi doar ai interpretat gresit articolul si ca esti o persoana mai buna de atat.

 7. nu-ti citesc blogul,dar si cand il citesc ma opresc dupa primul paragraf. Nu inteleg cum cineva ar putea citi cacatul asta, nu cred ca te deranjeaza cuvantul,la cate cuvinte din acest camp lexical ai folosit tu.. e ceva ce folosesti frecvent, am ajuns sa cred.Mi-ar fi rusine sa postez asa ceva,cica bloger…Dar si scarba sa citesc.

 8. Atunci luați-vă femei care nu pot nici sa plătească o factura sau sa ducă gunoiul fără bărbat. Fiecare cu gusturile lui 😉 Dacă încearcă (în leg. cu „afacerile”) nu e bine ca „nu a vandut in viata ei nimic”. Societatea vrea femei dependente de bărbat, femei proaste și ușor influențabile. Bărbaților se pare ca trebuie sa le zică o tipa de pe net ce fel de femei vor, iar singurele femei, care sunt de acord cu postarea asta, sunt cele care nu fac nimic fără un mascul care sa le zică ce sa facă. O zi faina va doresc!

 9. Și oare când vom învăța să nu ne f*tă grija de alegerile altuia? Ești la fel de deșteaptă ca toți homofobii. E fix treaba fiecărei gagici în parte ce face cu viața ei, dacă vrea sau nu bărbat, dacă vrea sau nu copii și tot așa.
  Și dacă e s-o luăm așa, ar trebui să te bucuri că mai sunt femei care n-au nevoie de bărbați – mai mulți pentru tine, nu? 🙂 Lăsând gluma, ne-am luptat aproape un secol pentru ca să ne primim drepturile fundamentale și încă ne luptăm pentru a nu fi considerate niște bucăți de carne, niște proaste dependente de mușchiul masculin, la care vii tu, inteligento, cu articolul ăsta extrem de bine fundamentat și documentat . Și nu, nu sunt una dintre coioasele astea cu care ai tu o rață de jumulit, pur și simplu am ținut să constat în văzul lumii că ești limitată.

 10. Fata draga . Gandesti bine si vrei drept. Ai o singura problema. Atatea calitati intrun singur barbat sunt daca nu imposibil foarte greu de gasit. Vezi tu noi ” purtatori de cuc ” suntem facuti intrun fel aparte. Daca avem putina cultura incepem sa fim plini de noi pentru ca de suntem inteligenti. Daca suntem sentimentali incercam sa nu aratam asta ca doar suntem „barbati ” iar femeile puternice de obicei ne sperie. Stiu ca majoritatea barbatilor vor spune ca nu e adevarat , ca ar trebui sa vorbesc pentru mine. Eu de fapt vorbesc pentru mine. Dar credema am o anumita varsta un sfert de veac de casnicie in spate cu o femeie puternica si cam stiu ce vorbesc . Eu pot doar sa iti urez noroc si sa iti dau un sfat. De multe ori in viata sa vrei prea mult poate fi o alegere gresita

 11. sex oral dar nici anal nu ar trebui sa fie o rusine absolut deloc! de ce ca doar asa faci copii nu altfel doar cu pupici si atat cu o floare nu se face primavara!

 12. Nu înțeleg de unde această problemă cu privire la viața altora. Da, unele femei nu au nevoie de bărbați, poate cel puțin în prezent, ce știu eu, poate unele vor o perioadă să fie singure, poate nu au găsit bărbatul potrivit, etc etc etc. Dar asta e ok pentru că viața noastră nu e validată de o altă persoană. Toți suntem independenți. Ne naștem singuri și murim singuri. Și repet, viața noastră nu este definită și validată de o altă persoană, de un statut, de o carieră, de nimic, ci doar de noi înșine, pentru că fiecare individ de pe planeta asta face ce p**a lui vrea, mă scuzați de expresie.

  Cel mai nașpa gen de misoginism e acela care vine din partea femeilor. Să-ți vină să arunci cu ceva după aceste „muieri”, de parcă este greșit să fii independentă, și cu atât mai mult, puternică, wtf. Dă cu pumnul într-o pernă dacă ai o probleme de furie, astea sunt deja probleme personale.

  Și nu știam că rolul bărbaților într-o relație este să desfacă un borcan, să care niște pungi, să repare, să-și arate mușchii tsk, oh atât „masculini”. Pe bune? Nu există coaie și pantaloni într-o relație; unul care tre să facă aia, și celălalt aialaltă. Sunt doi oameni care fac lucrurile împreună, nu pe roluri, că nu e o piesă de teatru cu script.

  Dragi femei, fiți puternice (fără nici un dacă), îmbrăcați-vă pentru voi (nu ne facem frumoase pentru nush care x sau y), și mai ales, dar MAI ALES fiți puternice, pentru că trăim într-o țară misogină, în care femeia este văzută ca slabă, ca o curvă, ca o pițipoancă după bani; în țara în care 50% din români cred că violul poate fi justificat, și unde statisticile de violență domestică și trafic de persoane sunt îngrozitoare. Deci, femeilor, contrar acestui articol extrem de prost și greșit, fiți cât mai puternice, din ce în ce mai puternice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *