Nici domn, nici porc

Măi Bogdi, vezi tu cum te grăbești ca fata mare la măritat? Păi m-ai făcut praf aseară, mă faci praf și dimineața, mă mir că m-ai lăsat să dorm între tăvălelile astea două. Ai auzit tu ceva cum că așa își doresc femeile, dar mai trebuie să mai și muncesc, că na altfel nu sunt independentă și dacă nu sunt independentă e nasol..pentru tata și non-sexi pentru voi.

Pe rând. Că așa îmi place. Unu. Nu știu cine îți furnizează ție informațiile ăstea despre mine dar trebuie că lucrează la stația de epurare, căci sunt de căcat. Revenind. Trecutul meu? Păi trecutul meu tu n-ai putea să îl digeri dacă ți l-aș spune de acu’ și până când oi deveni tu bărbat, trecutul meu ți-ar da cu virgulă rău de tot și mi te-ar așeza în palmă totodată. Femeile n-au trecut, au doar prezent și viitor, pentru că dacă lor le vine greu să îl înțeleagă, voi, bărbații, cu siguranță nu puteți. Și știți de ce nu puteți? Pentru că vouă vă trebuie femeia cu trecut, de fapt, dar din orgoliu vă doriți virgine și să știi de la mine, că nicio femeie nu devine pe deplin femeie dacă a crescut-o un singur bărbat. Și aici vin și zic, nu știu care e mai nehotărât, femeia sau bărbatul? Așa că, de trecut și despre foști numai de bine, de trecut te lași ca de fumat, dintr-o dată, nu merge cu puținelul. Iar sufletul unei femei, Bogdi, e ca marea: o să îl cunoști atât cât îți permite vârsta și experința și niciodată pe deplin.

Doi. Ai înțeles, văd, că indiferent cât e coada, femeia poate să aleagă un singur și același bărbat. Cât despre coada mea, nu-ți face griji, că dacă te pun să tai bilete, săptămâna viitoare mă duci la Paris în weekend romantic. Oricum, dacă ar fi să te iau în calcul pe tine și pe vecinul care îmi lasă crizanteme în cutia poștală, tot se numește coadă. Bun, p-asta am lămurit-o.

O femeie după ce face sex are nevoie de un prieten să se descarce? Păi pot fi două persoane diferite, Bogdi, că nu toți care sunt buni de sex sunt și buni de ascultat povești și de dat sfaturi și invers. Iarăși, nu știu ce femei ai întâlnit tu, dar din ce-am mai auzit eu prin lumea femeilor, momentul de după sex e cam printre singurele momente în care femeia chiar nu bate câmpii. Da, sexul nu este singura formă de descărcare, uite-mă pe mine, scriu și mă descarc dar nu caut bărbați pe care să îi chinui cu problemele mele post orgasmice. Și iartă-mă că te trezesc, dar și femeile pot face sex și atât. Iar dacă vei găsi femeia care se va îmbrăca după și va pleca, să nu te simți prost, e posibil să vrea să doarmă singură și liniștită pe burtă la ea acasă, descărcată și fără chef de povestit și prietenie sau e posibil să nu meriți să doarmă cu tine. Da, un bărbat trebuie să merite să doarmă cu ea, dormitul și trezitul dimineața sunt mult mai intime, aproape de conjugal dacă vrei, decât sexul. Eu de exemplu nu suport să fiu ținută în brațe de străini.

Și uite, sunt de treabă și îți vând un pont. Sexul este partea cea mai sinceră la oameni. Poți cunoaște un om după felul în care atinge, vorbește, se mișcă, atunci când e doar cu tine și nu îl vede nimeni. Dar nu primul sex, că primul este teatru și ea minte și el minte. De aia îmi bat eu gura pe aici și zic că relațiile n-ar trebui să aibă un început. Revenind. Cea mai mare realizare a unei femei este să învețe un bărbat furios să facă dragoste. A doua cea mai mare realizare a unei femei este să nu aștepte să se întâmple de fiecare dată. Așa că te-aș sfătui să faci sex conștient și să tragi concluzii apoi, nu din ce ai auzit tu prin lume și prin filme că ar vrea ea. Niciuna nu vrea același lucru.

Trei. Nu știu că stai în boxeri, nu știu ce dezastru e la tine în casă. Eu știu că am combinația de inteligență, frumusețe și ce mai vrei tu care mă face nepământeană, dar nu dețin secretele teleportării și nici vedere infraroșu n-am. Deci nu știu. Iar aici vin și îți zic una: reputația proastă a unei femei se datorează bărbaților cărora le-a scăpat. Păi ce domn ești, mânca-l-ar mama în contextul ăsta?

Domn vei fi când eu voi fi trecut, într-adevăr, prin dormitorul tău și tu vei spune: Andra? Da, o bună prietenă. Așa cum eu vin și spun acum că nu ești și n-ai fost niciodată porc, din cum te-am cunoscut eu. Și că, de fapt, bărbații nu sunt porci decât atunci când întâlnesc scroafe, iar scroafele sunt puține, sunt puține cele care n-au pic de respect față de ele. În rest, sunt imaturi, sunt rătăciți, sunt nehotărâți, dar doar până ajung să fie bărbați. Până întâlnesc femeia care crede în ei, cu tot cu trecutul lor porcesc. Te pup, să ai o săptămână frumoasă!

P.S. Nu îmi doresc să domin, cum spui tu, îmi doresc din suflet să găsesc bărbatul ăla care să mă poată domina. Dar cred că mai am de așteptat.