În primul rând țin să vă mulțumesc pentru spectacolul de seara trecută, a fost cu adevărat delicios. Îmi asum fiecare calorie în parte înghițită odată cu popcornul. Da, firește că țin la modul în care arăt și nu ca să nu mă înșele bărbații, o vor face oricum la un moment dat 🙂 ). Vai, Andra, ce îngustă la minte ești Andra, dacă te iubește nu va face asta!! O să îmi asum și asta. Nu am înțeles totuși curiozitatea dusă la extrem vis-a-vis de cine sunt și cum arăt, probabil e satisfacția mai mare să arunci cu pietre într-un om știind cam ce părți din el ai vrea să deformezi mai tare. Să spunem întâi că sunt nimic din ce ar mulțumi pe toată lumea. Ei bine, o să vă dezamăgesc, dar pe lângă faptul că, vă spun sincer, sunt femeia frumoasă, deșteaptă, inteligentă, talentată, pentru care ți-ar pleca bărbatul de acasă, nu sunt aici pentru a linguși, a pieptăna, a mângâia orgolii sau a îndulci adevăruri. Nu trebuie să îmi dați dreptate, e ok, tot aici veți găsi alinare după ce vă înșală și vă explodează adevărurile în față pentru că vă încăpățânați ca niște femei să credeți în lumea aia roz, vă încăpățânați să credeți că veți rămâne singura femeie atinsă de ei până la andropauza lor. Ce să zic, vise plăcute, cădere lină…

Astfel, în calitate de femeia complexă despre care v-am spus mai sus, deci lângă care bărbatul găsește cam tot ce îi trebuie și în calitate de femeie care a crescut pe lângă bărbați, vă spun din suflet că bărbații înșală. Din instinct. Din nevoie. Din orgoliu. Din ce vreți voi. Că apucă să o facă sau nu, că se pricep sau nu, e altă treabă, dar există impulsul ăsta pe care niciun scandal din miez de noapte și bagaje trântite la ușă nu o să îl schimbe, ba dimpotrivă. Nu există femei să nu fie înșelate, există doar femei păcălite de bărbații care le iubesc sau bărbați ipocriți care nu recunosc. Nici măcar Brad Pitt nu cred că nu o să mai mai marcheze în altă parte până la sfârșitul vieții lui pentru că o are pe Angelina, deși oricine nu o are pe Angelina spune că n-ar înșela-o vreodată dacă ar avea-o.

Asta cu „dacă te iubește nu simte nevoia să te înșele” mi se pare apogeul naivității. Nu are legătură cu iubirea, dacă e vorba de o noapte. Ah, dacă e un obicei, ce să zic, îmi pare rău pentru tine, nu știu ce mai cauți acolo. Revenind, nu simți nevoia să înșeli când ești îndrăgostit și nu știi ce-i cu tine, însă asta trece- dacă îmi ziceți că e vina mea că nu îl țin îndrăgostit până la balul de absolvire al nepoților noștri, mă mut pe lună- dar când iubește poate să înșele și poate să te iubească și mai mult. Nu vă așteptați să apară bărbați prea mulți să îmi dea dreptate public, nu o vor face, tocmai pentru că vă iubesc.

Repet, nu trebuie să fiți de acord cu mine, nici viața nu ne pune în situații cu care suntem mereu de acord. Am folosit termenul „a înșela” pentru a ne înțelege, însă cum spuneam, escapadele nu le numesc „înșelat”. Revin.

P.S. Forma corectă este ÎNȘALĂ, nu ÎNȘEALĂ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *