-Când viața te fute în cur, nu poți face altceva decât să dai cu lubrifiant. Așa îți faci traiul mai ușor. Aluneci pe cifrele din calendar mai repede. Nu te mai doare când cei din jurul tău pătrund în intimitatea ta. Strângi din dinți cu gândul că se va termina repede și vei scăpa. Șifonat, dar vei scăpa. Cu speranța că nu mai e mult timp până când va fi bine, încerci să te minți și să îți induci plăcere. Te obișnuiești. Într-un final chiar nu mai simulezi și îți place. Din ce în ce mai mult. Ajungi să trăiești în propria-ți minciună. Și mori futut în cur , dar cu zâmbetul pe buze. Nu despre asta e vorba, cine pe cine arde?

– Când simți că viața se pregătește să te fută în cur, ai face bine să ai lubrifiantul în geantă și să te pregătești dinainte. Să cureți toate regretele de până atunci și să-i faci loc să intre. Nu viața te fute, cât adevărul pe care l-ai sfidat, iar când vine vorba de adevăr, trebuie să îl primești curat. Ai două variante, îl respingi până când va pătrunde cu forța, te împotrivești și te doare ca dracu’, sau intri în joc, te relaxezi și descoperi că adevărul poate fi chiar orgasmic și că minciuna doar te-a gâdilat până atunci. Te doare la început, până când îi găsești unghiul din care să-l accepți. Așa e în viață, trebuie să te doară o dată, ca să știi cum stai data viitoare, dar mai apoi poți chiar să te bucuri de el și să îl înviți chiar tu să te domine în cel mai nerușinat mod cu putință. Când hotărăști să accepți că viața te va fute în cur la un moment dat, nu va mai fi durere, pentru că nu vei mai fi încordată. Nu merge cu adevărul să îl iei câte puțin, nu merge că te fute puțin azi, încearcă și peste 2 zile și poate reușește peste o săptămâna. Nu merge așa nici cu adevărul, cum nu merge nici când te hotărăști să încerci sexul anal. Nu merge cu niciunele fără durere, dacă nu le vrei și nu ți le dorești. Când ți-e frică, nu poți să primești nimic în tine, nici adevăr, nici penis, nici iubire. Iubirea poți s-o pierzi și nici n-o simți, că nu i-ai dat voie,  relațiile merg și fără sex anal, dar partea proastă e că adevărul nu te întreabă și nici nu are răbdare și intră în forță. Cu ăsta nu există safe word.

Ce orgasm anal al vieții ar mai fi ăla fără durere? Unul nemeritat. Partea bună e că ușor-ușor îi înveți pozițiile, îi afli secretele și începi să te fuți ca o târfă, cum îți e ție bine, dar cum îl aduci pe el în extaz. Pe el, pe Adevăr. Astfel, viața devine doar camera sau contextul în care au loc perversiunile, tu pui curul la bătaie dar tot tu reglezi intensitatea luminii din cameră. Poți să mori futut în cur și trist sau poți să te lași dominat ca să domini și să o faci în așa fel încât orgasmul să fie de ambele părți. Când adevărul te fute în cur, îl lași să o facă, iar următoarea dată o să te pui chiar capră. Și poate chiar nu o să mai doară, data viitoare e posibil chiar să fi făcut dragoste înainte cu el și să fii tu cea care îl cere dincolo. Știi când doare sexul anal? Când nu e făcut cu cine trebuie. Dacă doare, nu ai încredere în el și nu-ți dai voie. Dacă doare, nu ești pregătită și oricâte pregătiri ți-ai face, nu ești pregătită emoțional și încă mai există bariere între voi. Când ai îmbrățișat adevărul, poți să îl lași apoi să îți facă ce vrea.

-Frumos, însă treci de la minciună la ce? O altă minciună cum că tu domini? Sau la parșivitate. Repet, cine pe cine arde? Crezi că ești mai câștigată dacă te fuți după regulile tale? Greșit. Nu-i corect.

-Nu e minciună faptul că atunci când te lași dominat, tu ești cel care domină de fapt. Câștigul, cred eu, se calculează la sfârșit. Care sfârșit, nu știu, dar nu imediat după ce ejaculează pe spatele tău. Realitatea e puțin deformată atunci. Încă doare, sau după caz, încă ai senzația aia de atemporalitate și euforie. Plus că viața nu are scopul de a fi dreaptă, ci de a te învăța să faci slalomuri.

-Dar dacă nu ar domina nimeni? Și nu, nu sunt naivă, dar cred că sinceritatea ar fi cea care trebuie să primeze. Treaba cu cine domină implică jocuri și orgolii, nu le înțeleg sensul când de fapt, e atât de simplu, alb sau negru.  Vorbim pe față sau ne-o ardem pe la spate. Nu pot fi de acord cu nimic din ce înseamnă ascuns, însă pot fi de acord cu foarte multe dacă este spus articulat, clar și tranșant.

Fără jocuri și orgolii, ce crezi? Se poate. Și când descoperi asta, mergi pe stradă și vezi oamenii mici, pentru că tu știi și ei nu. Și te simți câștigat și ai un zâmbet tâmp, care, al naibii, dacă vrea să dispară de pe față, dar trebuie să fii norocos pentru asta și, mai mult, trebuie să înveți pe tine. Și cum toată lumea bagă gunoiul sub preș, pentru că și calea cea mai ușoară este cea mai bătătorită…Nah..

-Jocurile și orgoliile sunt necesare când vine vorba de sex. În rest nu sunt, dar tot există. Fără ele eram îngeri, nu oameni și nu ne mai futea nimeni în cur să ne zboare fulgii, adevărul ar fi fost în noi, nu ne-ar mai fi durut în cur de el și nici curul cu el, iar viața atunci probabil ar fi fost dreaptă cum spui tu. Se poate azi, se poate mâine, câteva zile, câteva luni, însă pe termen lung, când tragi linie, vei descoperi că au fost urme de ele, chiar fără să vrei, pentru că sunt în natura umană minciuna, ego-ul, egoismul etc. Așa suntem croiți.

Știi ce mă întreb și mă amuză? Oare care dintre noi două este mai departe de adevăr în discuția asta? Care ar trebui să scoată lubrifiantul?

 

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *