Voi vă dați seama că s-a făcut o emisiune în care au luat-o pe această Costela și i-au făcut cunoștință cu ceara și cu penseta? Voi realizați că s-a făcut un material video,în care s-au investit timp și resurse ca să iasă ca produs finit această vomă, difuzată în cadrul unei emisiuni în direct, numit cu o ironie ieftină La Vita E Bella?
 
Vă dați seama că ridiculizează în cel mai abject mod o persoană cu probleme de greutate și în același timp de transmitere a informației la nivelul sinapselor în timp real? Mă, voi conștientizați că jumătate de țară a stat cu ochii zgâiți, rumegând cu poftă această vomă?
 
Și vă rog, vă implor, lăsați-mă cu „asta se cere”. Nu există asta se cere. Media nu ar trebui să educe masele de oameni? Să informeze? Și criminalul în serie cere toporul să dea în cap, dar îl bagă în pușcărie. Și nebunul refuză cămașa de forță, dar i-o vâră pe el.
 
Asta nu e comedie, e jeg. Jeg pe care nu o să-l spele cei care speră ceva de la țara asta, nici cu lacrimi și nici cu sudoare. De ce? Pentru că jegoșii ăștia, mai mulți decât cei spălați în cărți și botezați cu integritate și principii, votează mai departe alți jegoși. Și degeaba avem resurse în țara asta, degeaba văd străinii potențial turistic la noi, dacă noi suntem în mocirlă până la gât și ne bălăcim în ea ca niște porci cu burțile umflate de mici și bere. Degeaba, dacă în timp ce crăpăm semințe, ne hlizim la oameni neînzestrați și cu probleme, dacă ne dăm coate la amantlâcuri televizate de sub acoperișuri cu turle, în timp ce ne mor meșteșugurile, ne mor tradițiile, ne moare cultura, ne mor actorii de foame, ne mor valorile și se prăbușesc spitalele pe noi. Ne mor bătrânii mai devreme de timp, doar ce nevoie mai avem de ei după ce au plătit o viață să-și facă viermii palate? Și mai trist e că mor cu speranță, mă, cu speranță pentru copii și nepoți. Dar ce vorbesc de bătrâni că ne mor copiii înainte și dacă nu mor fizic, prin incendii sau infestați cu te miri ce prin spitale, victime ale jocurilor infecte, le mor valorile și talentele, pentru care nu mai e loc, dacă nu e rost de circ. Nu mai e, dacă nu sunt retardați să râdem de ei în cor sau dacă nu sunt suficient de „deștepți” să râdă ei de alții. Nu mai e loc pentru ei, nu mai e loc să auzim de ei, dacă nu sunt progenituri de prinți locali și regi parveniți, dacă nu sunt prostituate de lux sau proaspăt lăuze în case cumpărate de fotbaliști.
 
Ptiu! Aceasta a fost o mare flegmă pentru ăștia care dețin televiziuni degeaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *