Radule, o sugi mai rău decât mine!

Se trezise ieri, Radu de la piticionaniști.ro, într-o pauză din frecarea de penis cea de toate zilele, să îmi facă mie un portret fizic și moral. Eh și dacă Grigore Ureche avea nește date atent culese despre Ștefan cel Mare, ăsta, Radu cel puțin Frumos, cronicar consacrat contemporan, o dădu de gard. Cum o dădea pe vremuri și cu colegii de la Cațavencii, astfel că acum toată puterea lui se rezumă la un click dreapta și, desigur, la bine lustruita pulă. Cu care pulă văd că este veșnic în gură. Literar vorbind, omul o suge mai rău decât mine. Radu mamii, o mai suge omu’ dar mai și respiră. Zău, ți-o spune muista internetului.

Radu mamii, Radule, tu, veșnic adolescent, tu, sătul de labă ca măgarul de bâtă, tu ce în cârca noastră, a proștilor, te urci să te cărăm, tu dacă tăceai, puțin mai prost rămâneai. Tu, neam prost din mătărângă strâmbă,  tu care cu vorbe goale ce din coadă au să sune (cum spunea „poietul„ nepereche) ne luminezi pe noi scăpătorii de rahat din gură și pe secretarele care ne citesc, tu, acum că am terminat cu portretul moral, hai să-ți explic.

O să încep cu ce m-a amuzat cel mai tare. Cu secretarele. M-ai jignit publicul meu de femei, mă puțulică. Și ai făcut-o pentru că femeile ălea care mă citesc, indiferent de ce meserie sau profesie au ele, nu au cum să îți stea vreodată ție în brațe, în palme, în chestia aia de o ai tu mereu în gură. N-au cum, când tu ai o viață în spatele calculatorului, acesta fiind probabil vreun pentium 5, altfel nu îmi explic de ce milogești trafic. Amante nu mai vorbesc că ar avea cum să îți fie, pentru că ți-ar trebui întâi o femeie ca să existe o a doua. Ar trebui să prezinți niște calități, de orice fel, pentru ca o femeie sa treacă peste ideea că mai e alta acolo și tu să fii de împărțit. Dar tu nu ai cum să înțelegi căcaturile astea,  ar trebui să ieși din casă. Iar despre femei ne-am dat seama câtă experiență ai, din moment ce tu mi-ai văzut pomeții injectați. Îți recomand niște ochelari, am făcut eu barter cu o firmă o dată. Noi ăstia care scriem mult și căcaturi, mai avem și câștiguri pe barba noastră, nu ne ducem cu miloaga pe la alți bloggeri. Nu ne punem poze cu alți bloggeri la articole și nu ne căcăm în gura lor. Dar uite, eu sunt de treabă și îți trimit și ție o mie de oameni acolo, de-un covrig.

Îi spune că e o femeie puternică și că i se cuvine să facă ce are ea chef, fără să o judece nimeni. Că are multe de oferit. Peste medie. Toate femeile au de oferit peste medie, se știe. Problema e că nu există masculi care să MEEHEEEERITEEE. (behăitul standard al femeii mediocre).

Nu mămică, Andra îi spune să nu fie puternică așa cum îi vinde iluzii societatea, îi spune că singurul bărbat în fața căruia își poate deschide picioarele fără să se gândească de două ori e ginecologul. Îi spune să lase Titanicul deoparte și să trăiască aici, în realitatea noastră. Îi spune să se ferească de cretini ca tine cu gândirea că femeia trebuie trasă de păr în peșteră pentru că e proastă, dar că sunt bărbați acolo care meeheeriităă tot și îi spune să fie târfa bărbatului ăluia în pat. Îi mai spune și ce să facă după ce trage chiloții pe ea. Îi vorbește și de familie, lucru pe care tu nu cred că îl apuci să-l faci în viața asta. Vezi tu, Andra spune multe, pentru că sunt multe de zis, dar cum tu probabil citești doar articolele cu sex la care dai zoom la litere, n-ai ce să pricepi. De aia Andra scrie mult, pentru că Andra scrie din lucruri trăite și văzute, tu nu o să ai cum să scrii mult, pentru că tu scrii despre Andra și restul ca ea și lumea chiar s-ar plictisi la un moment dat să îi înjuri la fel pe fiecare.

Radul mamii, viața înseamnă mai mult decât o labă la infinit repetată și o pulă scoasă pe gură. Normal că nu scrii mult, câtă pulă poată să citească și omul? Sincer îți spun, o sugi mai rău decât mine și tu chiar ești scârbos.

Ca să nu par nebună și să înțelegeți despre ce e vorba, vă las articolul stimabilului aici: http://www.piticigratis.com/2016/10/daca-te-scremi-destul-iese-un-articol/