Stăpânită de dorință, răscolită de ispită, se îndrepta fără voie spre cameră…

Ochii ei o urmăreau însetați cum își trăgea degetele în sus pe balustrada ondulată. Cu fiecare pas. Cu fiecare treaptă pe care o urca, parcă în ciuda tuturor celor care rămăseseră să privească de jos. Timidă de fel, dar stăpânită de dorință, răscolită de ispită, se îndrepta fără voie spre cameră, urmând chemarea nespusă a celei ce toată seara a răscolit-o cu priviri. Pășeau amândouă, neputincioase în fața păcatului, lăsând în urmă decorul luxuriant și oameni constrânși de etichetă, de morală, ce priveau cu coada ochiului mușcându-și buzele pe ascuns. Toți bănuiau, dar nimeni nu îndrăznea, iar lor, acestor nimfe, nu le mai păsa.

Treptele gemeau sub apăsarea tocurilor cui, respirațiile se întețeau și un moment de liniște se instală scurt după ce ușa se trânti de parcă ar fi urmat să ferece secrete  de stat. Lipită de ușă. Anya nu putu să se sustragă buzelor Katerinei și oricât ar fi ciupit-o conștiința, se lăsă pradă buzelor  ce  îi măsurau gâtul subțire, respirației ce o adulmeca asemenea unui lup și mâinii ce i se vîrî hotărât sub rochie. Speriată de cele ce zăceau în ea, Anya o împinse și își trase la loc rochia ce îi căzuse pe un umăr. Katerina s-a îndepărtat zâmbind asemenea unui om care știe că deține controlul și, pe măsură ce mergea, lăsa să se piardă câte un nasture al rochiei de catifea. Ajunsă în fața ferestrei înalte, ridică paharul  de șampanie pe jumătate gol, așa cum era și ea, cu spatele la Anya și cu fața către lume. De ar fi fost o ora mai decentă, mulți ar fi văzut cum sânii ei domneau, de acolo, de la etaj, asupra orașului. Nemernici, sfidători, pregătiți să revendice.

Anya nu văzuse niciodată un trup mai frumos, nu crezuse vreodată că poate privi in felul acesta o femeie. O femeie al cărui corp era conturat în amănunt de dantelă, raze de lună și păcat. Ajunse în pat cu pași nesiguri, năucită de intensitatea momentului și se întinse pe spate, goală, asemenea unei virgine în noaptea nunții, în așteptarea Katerinei ce se apropia ca o felină. Hotărâtă, insinuantă, de neoprit.

Pale de vânt blând plimbau perdelele lungi de voal, îi mângâiau sânii zvelți și îi ridicau pielea în broboane. Închise ochii, inspiră adânc între așternuturile reci și bogate și se lăsă în voia momentului. Katerina îi desfăcu blând coapsele și dădu voie luminii să atingă părțile din ea pe care le-ar fi ținut ascunse. Arăta perfect, ca o lalea somnoroasă atinsă de rouă, prin ale cărei petale ți-ai trece degetele ușor. Acela fu momentul în care Anya tresări prima dată sub atingerea unei femei, iar Katerina privea pentru a multa oara picăturile încăpățânate ce se micșorau în drumul lor, pe piele, spre așternut. Se ridică pe coate, nu știa ce i se întâmplă și pe lângă zâmbetul infam al Katerinei, văzu că între ele apăruse un dispozitiv pe care amanta ei îl strecurase într-un moment. Era unul în acord  cu decorul, cu viața Katerinei, cu locul. Arăta ca o bijuterie, fină, de parcă s-ar fi putut aștepta la altceva din partea ei. Au convenit din priviri momentul și tot acela a devenit momentul în care Anya și-a dat voie să fie ea, liberă, năucitoare, fără limite…

___________________________________

Și acum o să te trezesc pentru a-ți spune că acest articol a fost inspirat din produsele de pe pasiune.ro și face parte din campania #iubirecufantezie

Și, pentru că vine Valentine s Day și apoi Dragobetele și va fi cu tumbe în pat (bine, eu vreau să cred că nu se rezumă totul doar la o lună în an, adică sper), cu inimioare și drăcovenii, poți comanda folosind codul de 10 % discount andra4pasiune.

De asemenea, dacă vrei continuarea poveștii și ți-ai dori să fac o miniserie de articole de acest fel, lasă-mi un comentariu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *